Maria Galland

 

De keus om met de produkten van het kwalitatief hoogstaande merk Maria Galland te werken heb ik heel bewust gemaakt. De produkten staan voor kwaliteit en professionaliteit en zijn dierproefvrij. De op maat gemaakte behandeling zal in combinatie met deskundig advies en thuisgebruik leiden tot verbetering van de huid.

 

Maria Galland staat voor hoogwaardige cosmetica, waarin innovatieve wetenschappelijke inzichten en effectieve werkwijzen van de natuur op het hoogste niveau met elkaar gecombineerd worden. Het merk onderscheid zich door diverse manuele behandelingen.

 

In de voetsporen van schoonheid !

Al meer dan 60 jaar houdt Maria Galland zich bezig met één grote opdracht:

innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar in overeenstemming brengen.

 De Grande Dame Maria Galland was er in de jaren 60 al van overtuigd dat de huid "een mozaïek" is van veel uiteenlopende behoeften", waarvan de persoonlijke uitstraling in stand gehouden kan worden met "schoonheidsverzorging op maat".

 

De jaren 60

Met haar avantgardische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid en een mooie uitstraling van de huid, sluit Maria Galland in het begin van de jaren 60 perfect aan op de tijdgeest van die periode. Samen met een dermatoloog ontwikkelt de succesvolle ballerina een behandelingsconcept, dat net zo uniek is als de huid zelf.

Ook vandaag de dag nog, meer dan 60 jaar later, bepaalt dit behandelingsconcept de norm voor schoonheidsverzorging. Een leuke anekdote over de creme nr.5 is het eerbetoon van Maria Galland aan Coco Chanel ( Parfum Chanel nr.5).

 

Het masque modelant

Het legendarische masque modelant is de kern van de behandelingen van Maria Galand.

Deze exclusieve methode heeft al miljoenen keren aan alle verwachtingen beantwoord en is sinds jaren normbepalend op de markt van cosmetische produkten.

 

Vandaag

Maria Galland is vandaag de dag een toonaangevend instituut met 4.500 Maria Galland depots in Europa. Wereldwijd werken meer dan 10.000 schoonheidsinstituten, beauty farms en dag Spa's in meer dan 40 landen met veel succes met de produkten en behandelingssystemen van Maria Galland.