Lycon Precision Waxing

De nieuwe manier van ontharen

Lycon Precision Waxing is  de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Ook u heeft recht op een behandeling met de natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon. Ontdek de voordelen:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

Lycon is de eerste wax fabrikant die verzachtende en voedende ingrediënten gebruikt in haar harsen, zoals azuleen, aloë vera, kamille, lavendel en roos. Lycon is marktleider op het gebied van kwaliteitshars en biedt een ruim assortiment producten die zijn afgestemd op verschillende huidtypes.

 

Voorbehandeling:

2 tot 3 weken van tevoren niet scheren of knippen. Het haar moet minstens 1 mm lang zijn. Advies is om je huid paar dagen voor waxbehandeling te scrubben zodat dode huidcellen verwijdert zijn en de haartjes los van de huid zitten.

 

Nabehandeling:

De eerste 3 dagen geen peeling gebruiken en niet onder zonnebank of naar sauna gaan en geen wrijving ( geen panty of knellende kleding dragen).

Zorg ervoor dat je huid lucht krijgt! 

 


Getoonde afbeelding: FAMOS Beauty werkt met LYCON Hot Wax geleverd door Smoot & Co B.V.